Traineeship Wonen

Woningcorporaties
Nederland
2600
VWO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij een studie afgerond op het gebied van vastgoed, makelaardij of bouwkunde en hierdoor al kennis en ervaring met woningcorporaties? Als Young Professional Wonen (YPW) ga jij aan de slag om al deze kennis en ervaring in te zetten voor de uitdagingen in deze branche!

Een kijkje in de keuken via meerdere rollen
Als Young Professional Wonen bij Samen Professionals krijg je toegang tot een enorm netwerk binnen de wereld van woningcorporaties in west - en zuid Nederland (randstad en Noord-Brabant). Je krijgt de kans om bij verschillende woningcorporaties een "kijkje in de keuken te nemen" in verschillende functies. Aan jou de taak om de richting van jouw carrière te bepalen! Enkele functies waarin jij jezelf kan ontwikkelen zijn:

 • Opzichter
 • Woonconsulent
 • Medewerker Huurincasso's
 • Verhuurmakelaar/-medewerker
  Een grote verantwoordelijkheid? Jazeker! Maar wij gaan je helpen om dit via ons traineeship allemaal in een hoog en gecontroleerd tempo te doen. Na het traineeship stroom je door tot de Aecademy waarin je verschillende masterclasses volgt om je te specialiseren in je vak of juist te verbreden in een richting die bij jouw ambities past.

Wat hebben we jou te bieden?

Om te beginnen bieden we je een tijdelijk contract voor minimaal 32 uur in de week, die we heel graag verlengen met wederzijdse overeenstemming! Ook krijg je via de Aecadamy toegang tot opleidingen en trainingen. Hier biedt je accountmanager ook ondersteuning in.

 • Een minimaal salaris van €2600,-
 • Een leaseauto (ook voor privégebruik)
 • 8,33% vakantiegeld
 • Carrière garantie tijdens en na afronden van het traineeship

Wat verwachten we van jou?

Je bent een echte dienstverlener en laat dit in een van je eerste opdrachten bij het wijkteam zien. Er wordt van je verwacht dat je je oprecht betrokkenheid voelt bij de huurders en de kernen waar zij wonen. Het is belangrijk dat je goed kan luisteren naar wat de mensen je vertellen, je stemt je toon dan ook makkelijk op hen af. Jij staat midden in de samenleving en levert actief een bijdrage aan goed wonen en aan het borgen, verbeteren en optimaliseren van de leefbaarheid.

Daarnaast heb je:

 • Recente ervaring in de woningbranche
 • Een rijbewijs B in bezit en vind je reizen niet erg
 • Een hbo- of wo-studie afgerond. Bijvoorbeeld Vastgoed & Makelaardij of Bouwkunde

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!