Verpleegkundige Jeugd en Gezin

Ziekenhuizen
Purmerend
solliciteer nu

Over deze functie

Kinderen met een medische aandoening kunnen zorgen met zich meebrengen voor een huishouden. Gelukkig zijn er verpleegkundigen die in zo'n situatie verlichting bieden. Als verpleegkundige bied je in deze functie bijzondere ondersteuning. Je bent namelijk niet alleen medisch hulpverlener, maar kunt ook hulp bieden bij de stress en zorgen die ontstaan bij het gezin door de ziekte van een kind. De medische problematiek loopt sterk uiteen en kan te maken hebben met longaandoeningen, hartafwijkingen of vormen van epilepsie. Jouw taak is daarom het ondersteunen van het kind als patiënt en het aanvoelen van de benodigde mentale steun aan de ouders. Dit is daarom echt een functie waarin je medisch, pedagogisch én sociaal je steentje bijdraagt.

Wat hebben we jou te bieden?

• Een uitgebreid gesprek met een recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat wij een vertaling kunnen maken naar de best passende banen in de zorg;
• Een landelijk netwerk van zorginstellingen, waardoor jij altijd een ruime keuze in passende en interessante functies krijgt;
• Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt tijdens sollicitatiegesprekken en jou begeleidt tijdens de uitvoering op de werkplek;
• Een opleidingscoördinator die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional;
• Een mooie pensioensregeling die direct ingaat bij je dienstverband;
• Een goede reiskostenvergoeding volgens de CAO VVT;
• Een salaris van 2419,91 euro tot 3707,64 euro, afhankelijk van je ervaring.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een verpleegkundige niveau 4 of 5;
Jij hebt een sterke affiniteit met kinderen;
Jij kunt je verplaatsen in de situatie van ouders;
Jij voelt een hulpvraag goed aan en weet wanneer je wel en niet moet helpen;
Jij bent in het bezit van een auto of kunt gemakkelijk ambulant inzetbaar zijn;
Jij bent empathisch, begripvol en hebt ervaring met het vakgebied.

Over Samen Professionals

Het krijgen van een kind is natuurlijk altijd mooi, maar ook erg spannend. Zeker wanneer je een kind krijgt die vanwege een medische diagnose extra hulp nodig heeft. Gelukkig is er een organisatie die in deze situatie hulp biedt aan ouders, zowel op medisch als sociaal vlak. Momenteel zijn ze bezig om een nieuw lid toe te voegen aan hun mooie organisatie.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio