GZ-Psycholoog – Den Haag

GGZ vacatures
solliciteer nu

Over deze functie

Interesse in de jeugdpsychiatrie met bijkomende problematiek zoals angststoornissen, autisme, bipolaire stoornissen, depressie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, psychotrauma en stemmingsstoornissen? Dan ben ik op zoek naar jou! Reageer snel op de vacature! Zie jij de jeugdpsychiatrie met de bijkomende problematiek als een uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou! Reageer snel op de vacature!

Je bent verantwoordelijk voor de diagnose en het psychologische behandeltraject. Je begeleid en voert behandelingen uit. Je biedt deskundige hulp bij psychische problemen van jongeren, volwassenen en ouderen. Je bent gemotiveerd om een andere te kunnen helpen door middel van verschillende behandelmethodes, jij richt je volledig op mensen met allerlei problemen op psychisch gebied en op sociaal en emotioneel vlak. Jouw missie is om de juiste diagnoses stellen en iemand sterker en onafhankelijker te maken met je behandelmethodes. Je geeft inzichten mee die nodig zijn, voor jou is ieder mens uniek en je verdiept je graag in het verhaal van de persoon die tegenover je zit!

Wat hebben we jou te bieden?

Wat kun je van ons verwachten?

Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van je carrière;
Sollicitatiebegeleiding;
Een vaste baan in de zorg of welzijn;
Een marktconform salaris volgens de CAO GGZ;
ORT en reiskostenvergoeding;
Trainingen en cursussen.

Wat verwachten we van jou?

Wat verwachten wij van jou?

Je bent GZ-psycholoog;
Je bent opgenomen in het BIG-register;
Je hebt affiniteit met de doelgroep;
Je staat sterk in je schoenen en geeft niet snel op;
Je kennis deel je graag met collega's;
Je zorgt voor ontwikkeling van de afdeling;
Je maakt makkelijk contacten, wat zich uit in een sterk netwerk en kwalitatief hoge zorg.

Over Samen Professionals

Het gaat hierbij om een top GGZ afdeling. Samen met een multidisciplinair team wordt er gekeken naar de ontwikkelingen om de hoog gespecialiseerde zorg aan te bieden. Ze zijn gespecialiseerd in de jeugdpsychiatrie met bijkomende problematiek zoals angststoornissen, autisme, bipolaire stoornissen, depressie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, psychotrauma en stemmingsstoornissen. Deze problematiek heeft een grote impact op de doelgroep(en). Vanwege de diversiteit en specialisatie wordt er gewerkt met verschillende behandelmethodieken. Door het voeren van gesprekken, intensieve begeleiding en individuele aanpak zullen de klachten verminderen. Het doel van de behandeling is de gedachten op een positieve wijzen te beïnvloeden zodat gevoel en gedrag veranderd kan worden.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio