Herstelbegeleider

GGZ vacatures
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij MBO opgeleid richting SPW of MMZ met ervaring in de psychiatrie? Houd jij van afwisseling, vind jij het leuk om zelfstandig te werken en kun je goed prioriteiten stellen? Dan is Samen Professionals op zoek naar jou! Ben jij MBO opgeleid richting SPW of MMZ met ervaring in de psychiatrie? Hou jij van afwisseling, vind jij het leuk om zelfstandig te werken en kun je goed prioriteiten stellen? Dan is Samen Professionals op zoek naar jou!

Het betreft een functie met ruimte om deze zelf vorm en inhoud te geven. Er zijn volop mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling en een uitdagende werkomgeving in een informeel team met gedreven collega’s.Vanuit gemeenten worden cliënten met een bepaalde indicatie doorverwezen. Vanaf dat moment is het aan jou om van de grond af een begeleidingstraject op te stellen en uit te voeren. De begeleiding is gericht op het aanbrengen van structuur in het dagelijks leven, het versterken van de zelfredzaamheid en het aanleren en ontwikkelen van vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig te gaan wonen.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij zijn Samen Professionals! Door onze specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisatie in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Natuurlijk heb jij als zorgprofessional je wensen en je eisen. Het is onze missie om deze voor jouw te realiseren. Hierdoor zorgen wij dat jij binnen 'no time' aan je droombaan kan starten. Vele professionals zijn jouw voorgegaan en hebben wij geholpen aan de baan van hun dromen.

Wil jij ook ervaren hoe het is om bemiddeld te worden via Samen Professionals? Neem dan contact met ons op en ga je droombaan tegemoet!

Wat kun je verder van ons verwachten?

Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van je carrière
Sollicitatiebegeleiding
Een vaste baan in de zorg of welzijn
Een marktconform salaris volgens de cao GGZ
ORT en reiskostenvergoeding
Trainingen en cursussen

Wat verwachten we van jou?

Wat vraagt Samen Professionals van jou?

Minimaal een MBO-diploma SPW 4 of MMZ;
Werkervaring in de forensische psychiatrie;
Je bent beschikbaar voor 24-32 uur;
Je bent bereid om onregelmatig te werken;
Je bent zelfstandig, en in het bezit van een aanpakkers-mentaliteit.

Over Samen Professionals

Je gaat werken bij een organisatie waar het begeleidingsaanbod wordt afgestemd op de wensen, behoeften en ervaringen van de cliënt. Dit doen zij bij hun cliënten thuis of op één van hun locaties in Den Haag. Zij bieden een uitdagende en energieke werkomgeving waarin je zelfstandig aan de slag kan en de gelegenheid krijt om jezelf te ontwikkelen. We hebben voor verschillende woonlocaties vacatures openstaan. Je kan hierbij denken aan woonlocaties, zoals onderstaand.

Binnen deze woonvoorziening wonen mensen met meervoudige problematiek. Ze hebben een ernstige psychiatrische aandoening in combinatie met LVB (licht verstandelijk beperkten). Bijkomend kan een verslaving (van alcohol en/of softdrugs) en/of forensische problematiek voorkomen. De organisatie begeleidt de mensen om meer zelfstandig te kunnen wonen. Hierbij volgens ze een methodiek om oplossingsgericht te werken. Deze herstelmethodiek richt zich op de toekomst en gebruikt hiervoor cliënt ervaringen, krachten en talenten. In zelf organiserende teams zijn ze met elkaar verantwoordelijk voor het totale begeleidingsproces van de cliënten. Medewerkers krijgen ook de ruimte om hun talenten in te zetten en te ontwikkelen.
Het gaat om een recent geopende woonlocatie met 20 woningen. De locatie heeft een gezellige uitstraling, mede door de binnentuinen. De bewoners wonen hier onder begeleiding van deze GGZ instelling. Het is een stap voor de bewoners om zelfstandiger te gaan wonen. Ze hebben hun eigen studio met voorzieningen. De bewoners zijn psychische kwetsbaar in combinatie met een verstandelijke beperking, verslaving en/of forensische problematiek. De focus ligt op het individuele herstel. Afspraken en doelen worden afgestemd aan de hand van de bewoner zijn/haar wensen, mogelijkheden en behoeften. Er wordt gestimuleerd dat de bewoners meedenken aan verbetering en verantwoordelijkheden. Ze hebben eigen regie waarbij deze locatie de veiligheid, geborgenheid en leefbaarheid ondersteunt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio