HBO Verpleegkundige – VVT

Ouderenzorg
Nederland
2554
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Verpleegkundige zorg verlenen, zorg coördineren en collega’s helpen bij hun ontwikkeling. In een verpleeghuis, een verzorgingshuis of in de thuiszorg. Dat is wat jij als verpleegkundige doet. Een verantwoordelijke functie, waarin je veel betekent voor kwetsbare ouderen én voor de collega’s waarmee je samenwerkt. Een baan met directe impact op de kwaliteit van zorg. Wat wil je nog meer?

Een leidende rol in de verpleegkundige zorg voor ouderen
Je gaat aan de slag met complexere zorgvragen. Waar je ook werkt, je bent belangrijk voor het afstemmen en soms bijstellen van de zorg op de specifieke behoefte van oudere cliënten. Jij hebt hierin een leidende rol. Dit doe je niet alleen. Je werkt intensief samen met collega’s, zoals artsen en verzorgenden IG, en met andere bij de zorg betrokken disciplines. En je begeleidt en stemt natuurlijk af met de familie van cliënten en eventuele overige mantelzorgers. Je stelt verpleegkundige diagnoses, maakt zorgplannen en je verricht zelfstandig medisch-technische handelingen. Bij ouderen is vaak sprake van meervoudige aandoeningen. Dit stelt hoge eisen aan je medische kennis en aan je klinische blik. Het verlenen van psychosociale begeleiding is daarbij een belangrijk onderdeel van je functie. Maar je verantwoordelijkheid gaat verder dan dit. Je hebt ook een coördinerende rol in de zorg, je bewaakt de kwaliteit van de zorg en je coacht collega’s waarmee je in de zorg samenwerkt. De regie voeren in zorg, waardoor oudere cliënten nog zoveel mogelijk uit het leven kunnen halen, en bijdragen aan de ontwikkeling van zorgprofessionals om je heen: dat is de mooie combinatie in je werk als verpleegkundige. Een afwisselende en verantwoordelijke functie, waarin je dagelijks directe invloed hebt op de kwaliteit van zorg en op de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen. Jij maakt voor cliënten iedere dag een beetje bijzonder!

Concreet:

 • Stel je de zorgbehoefte vast en het verpleegkundig zorgplan op
 • Bied je in een team en zelfstandig verpleegkundige zorg en begeleiding volgens het BIG-protocol en op basis van het zorgplan
 • Coördineer je in overleg met de betrokken artsen en met de familie de zorg aan cliënten en je voert de dagelijkse regie
 • Bewaak je de uitvoering en de kwaliteit van de verpleegkundige zorg
 • Coach je collega’s en je verzorgt klinische lessen
Werken op de plek die het beste bij je past
Samen in de Zorg werkt voor veel verschillende zorgorganisaties in heel Nederland. Wij zijn hét detacheringsbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van verpleegkundigen. Als je nu bij ons solliciteert, kijken we samen met jou welke vacature het beste bij je past. Op een locatie bij jou in de buurt, met werktijden die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en bij de zorginstelling die jou het meeste aanspreekt. Daar mag je op rekenen!

Wat hebben we jou te bieden?

Wij kennen de zorg als geen ander! We weten daarom precies wat jij als verpleegkundige zoekt in je nieuwe baan. Daarbij helpen we je op weg, kun je altijd op ons terugvallen voor advies en zorgen we goed voor je. Zo kun je bij ons rekenen op een uitgebreid gesprek met een recruiter om te achterhalen wat jouw persoonlijke wensen en behoeften zijn. Met ons landelijke netwerk van zorginstellingen weten we altijd een passende opdracht bij deze wensen en behoeften te vinden.

Daarnaast bieden we je:

 • Een salaris tussen € 2.554,- en € 3.707,- bruto per maand (functieschaal 50 van de CAO VVT bij een 36-urige werkweek)
 • Een tijdelijk dienstverband op basis van projecten en opdrachten. Veel afwisseling dus als je dat wilt!
 • Een parttime of fulltime functie. De keuze ligt bij jou!
 • Een vergoeding van de reiskosten volgens de CAO VVT
 • Een goede pensioenregeling bij Stipp
Wil jij nu aan de slag als verpleegkundige in een verpleeghuis, een verzorgingshuis of in de thuiszorg?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Wat verwachten we van jou?

Een baan als verpleegkundige is je op het lijf geschreven. Jij voelt ouderen namelijk perfect aan en je kunt als geen ander verpleegkundige zorg afstemmen op hun behoefte en de regie voeren in deze zorg. En collega’s coachen en begeleiden? Voor jou is het vanzelfsprekend. Jij gaat in alles voor de beste zorg aan cliënten én voor de ontwikkeling en het helpen van de zorgprofessionals om je heen. Daarin kun je uitstekend zelfstandig functioneren, maar werk je ook graag samen in een team en met andere zorgdisciplines. Dat ben jij!

Verder:

 • Heb je een diploma HBO-Verpleegkunde niveau 5 (NLQF 6)
 • Heb je minimaal 1 jaar werkervaring als verpleegkundige in de ouderenzorg
 • Ben je BIG-geregistreerd
 • Vind je het geen probleem om in onregelmatige diensten te werken (dag-, avond- en weekenddiensten)

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!