KCC Medewerker

Woningcorporaties
Nederland
2868
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij een opleiding gedaan richting Vastgoed en Makelaardij en staat service en communicatie bij jou hoog in het vaandel? Dan is deze functie als Klantcontact Medewerker bij een woningcorporatie die ideale functie voor jou! Voor opdrachtgevers in de regio’s Alkmaar en Vlaardingen zijn we op zoek naar kandidaten met deze skills!

Klachten, vragen en verzoeken. Jij weet snel te schakelen!
Als je denkt dat het eentonig is? No way! Huurders kunnen bij jou terecht met allerlei vragen, klachten en verzoeken. Denk hierbij aan vragen omtrent betalingen, klachten over overlast en stank, een verzoek tot reparatie en ga zo maar door. Communicatie verloopt via diverse lijnen. Zo is de woningcorporatie telefonisch bereikbaar, maar ook per mail en via social media. Door de diversiteit in communicatiemiddelen en verzoeken blijft je werk uitdagend en is een ding zeker: vervelen doet het nooit!

Samen Professionals Aecadamy
In jouw functie krijg je jaarlijks €1.800 opleidingsbudget, vrij te besteden aan verschillende masterclasses. Wil jij meer weten over Vastgoed? Het reilen en zeilen binnen een woningcorporatie? Of toch over verhuur? Deze of andere onderwerpen passeren de revue. Aan jou de keuze!

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals bied jou ondersteuning in de zoektocht naar een opdracht bij een woningcorporatie die het beste bij jou past. Samen met een recruiter en accountmanager weten we ons netwerk te binden aan jouw ambities.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris vanaf €2868 p/m op basis van een fulltime functie (40 uur)
 • Een tijdelijk dienstverband vanaf 24 uur per week
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding (100% ov-dekking of €0,19 cent per kilometer)
 • Een persoonlijk opleidingsprogramma via onze eigen Aecadamy
 • De mogelijkheid om door middel van meerdere opdrachten in korte tijd veel ervaring op te doen bij meerdere gemeenten in jouw regio
Wegens het coronavirus zijn al onze sollicitatieprocedures digitaal.

Wat verwachten we van jou?

Jij bent energiek en communicatief sterk. Je weet je snel aan te passen aan het vraagstuk die jij op dat moment behandeld. Daarnaast is het belangrijk dat jij:

 • In het bezit bent van een vastgoed gerelateerde hbo-opleiding
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar bent
 • Je al enige ervaring hebt opgedaan binnen een woningcorporatie
 • Heb je een juridische studie afgerond op minimaal mbo niveau 4
 • Je woonachtig bent in regio Vlaardingen of Alkmaar
Heb je minder dan 6 maanden ervaring maar wil jij jezelf wel graag ontwikkelen in deze rol? Bekijk dan eens het traineeship ‘wonen’ op onze website

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!