Leerkracht Voortgezet Onderwijs

Voortgezet onderwijs
Nederland
2100
Universitair
solliciteer nu

Over deze functie

Wil je onderwijzen in het voortgezet onderwijs en de vrijheid hebben bij welke onderwijsinstelling(en) je dit doet? Dan is werken als Leerkracht Voortgezet Onderwijs via Samen Professionals de ideale oplossing! Met een groot netwerk in de regio Rotterdam, Den Haag en Utrecht hebben we voldoende kortstondige en lange opdracht beschikbaar!

Jouw specialisatie tot zijn recht laten komen
Bij Samen Professionals vinden we het belangrijk dat jij tot je recht komt binnen het Voortgezet Onderwijs. Met andere woorden, lesgeven binnen het vakgebied waar je zelf voor gestudeerd hebt en waar je inmiddels eerste- of tweedegraads bevoegd voor bent.

Zo schreeuwt het onderwijs momenteel om docenten binnen alle vakgebieden, maar zo begrijpen we ook dat niet iedereen zich wilt committeren aan één een vaste werkgever. Bij Samen Professionals krijg je de kans en ruimte om bij verschillende scholen aan de slag te gaan op basis van kortstondige of langdurige opdrachten. Die keuze laten we bij jou!

Tijdens je opdracht bij onze opdrachtgever is het aan jou de taak om de leerlingen te enthousiasmeren voor jouw vak. Van techniek tot Nederlands. En van Scheikunde tot Maatschappijleer. Welke passie breng jij over?

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals bied jou ondersteuning in de zoektocht naar een opdracht in het onderwijs die het beste bij jou past. Samen met een recruiter en accountmanager weten we ons netwerk in het onderwijs te binden aan jouw ambities.

Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een salaris conform CAO Voortgezet Onderwijs
  • Pensioenopbouw bij het ABP
  • Altijd een passende opdracht als je huidige opdracht afloopt
  • De vrijheid om bij veel van deze opdrachten ervaring op te doen

Wat verwachten we van jou?

Een baan in het Voortgezet Onderwijs is je op het lijf geschreven wanneer je makkelijk een band op weet op te bouwen met leerlingen in de leeftijd van 13-18 jaar. Wanneer je de juiste snaar weet te raken bij hen, je zorgt dat zij zich gehoord voelen en als je iedere leerling evenveel kansen geeft. Daarnaast:

  • Ben je eerste- of tweedegraads bevoegd
  • Heb je al enige ervaring binnen het onderwijs
  • Ben je op korte termijn fulltime of parttime beschikbaar
  • Wil je graag de vrijheid ervaren van werken via opdrachten. Lekker veel afwisseling!

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Niet wat je zoekt? Bekijk meer vacatures in het vakgebied in de regio