Leerkracht Basisonderwijs

Basisonderwijs
Rotterdam
2100
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Les geven in de onder- of bovenbouw? Fulltime of parttime? Voorkeur voor het speciaal onderwijs? Bij Samen Professionals bepaal jij de invulling hiervan. Met een groot netwerk in de regio Rotterdam, Den Haag en Utrecht heb jij voldoende mogelijkheden. En wij gaan je daarbij helpen!

Een onmisbare schakel in de ontwikkeling van kinderen
We weten allemaal als geen ander hoe belangrijk onderwijs is in de ontwikkeling van een kind. Je vind het daarom belangrijk dat kinderen de juiste aandacht krijgen om hun eigen talenten te stimuleren, zichzelf te ontplooien en te groeien in dingen waarin zij goed zijn. Dit is dan ook de reden geweest dat je vol overgave gekozen hebt om leerkracht te worden.

Als Leerkracht Basisonderwijs krijg je te maken met kinderen van 4 t/m 12 jaar. Elke leeftijd heeft zijn eigen charmes en uitdagingen. Jij bent dan ook pedagogisch en didactisch onderlegd om elk van deze doelgroepen te onderwijzen. Van rekenen tot engels, en van geschiedenis tot verkeersles. Jij weet ieder kind te enthousiasmeren om zichzelf te ontwikkelen.

Je gaat aan de slag op basis van detachering. Hierdoor werk je met vaste opdrachten en veel variatie in de klassen die je onderwijst. Dus zeker als je nog op zoekt bent welke leeftijdsklasse jij het leukste vindt om les te geven, is dit de ideale oplossing!

Kortom, dit is wat je kan verwachten:

 • Jij onderwijst kinderen in een breed scala aan vakken
 • Je zorgt voor een ontspannen en goede sfeer in de klas
 • Je onderhoudt een goede relatie met docenten en ouders
 • Je denkt mee over het ontwikkelen van het basisonderwijs

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals bied jou ondersteuning in de zoektocht naar een opdracht in het onderwijs die het beste bij jou past. Samen met een recruiter en accountmanager weten we ons netwerk in het onderwijs te binden aan jouw ambities.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een salaris conform CAO Primair Onderwijs
 • Pensioenopbouw bij het ABP
 • Altijd een passende opdracht als je huidige opdracht afloopt

Wat verwachten we van jou?

Een baan in het basisonderwijs is je op het lijf geschreven. Je weet makkelijk een band op te bouwen met kinderen, weet hen te stimuleren en haalt het beste in hen, je collega’s en jezelf naar boven als jij voor de klas staat. Daarnaast:

 • Heb je een PABO-bevoegdheid
 • Recente ervaringen in het basisonderwijs
 • Ben je didactisch en pedagogisch ijzersterk
 • Fulltime of parttime beschikbaar

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

#LI-DW1

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!