Traineeship vastgoed

Ben je net (of bijna) hbo / wo afgestudeerd en wil je jezelf blijven uitdagen? Wil jij 32 of 36 uur per week aan de slag en werken en leren combineren? Wil jij hét verschil maken in de woningcorporatiesector en netwerk opbouwen in de vastgoedwereld? Start met ons traineeship en behaal binnen een jaar jouw diploma. Na het traineeship stroom je door naar onze Aecademy waarin je jouw persoonlijk opleidingsbudget kunt inzetten en met collega (Young) Professionals masterclasses gaat volgen. Hierbij ontwikkel je jouw specialismen en stomen wij je klaar tot allround medewerker of tot specialist van de toekomst.

Ontdek alle vacatures

De voordelen van ons traineeship

Samen investeren we in jou. Het traineeship geeft je de ruimte om te werken en leren bij woningcorporaties.

 • Leren en werken tegelijk

  Je gaat aan de slag op de afdeling Wonen, Verhuur of Vastgoed als onder andere medewerker huurincasso, verhuurmakelaar, verhuurmedewerker, KCC-medewerker, woonconsulent of opzichter.

 • Ambitie is de sleutel tot succes

  Samen stippelen we jouw carrière uit. Wat zijn je drijfveren en waar ligt jouw ambitie? Wij vinden de baan die helemaal bij jou past.

 • Zorgen dat jij goed zit

  Op een plek die je uitdaagt. Met de praktijkervaring leg je gelijk een stevige basis voor je verdere carrière! Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal!

 • Persoonlijke begeleiding

  Je wordt persoonlijk begeleid door jouw dedicated Recruiter en Regiomanager

 • Verschillende oprdrachten

  Door verschillende opdrachten binnen de sector een stevig netwerk opbouwen en samen met andere Young Professionals het ervaringen delen en natuurlijk leuke momenten maken?

 • Een breed traineeship

  Een breed traineeship gericht op KCC, Vastgoed, Verhuur en Leefbaar waardoor je een brede kijk krijgt op de sector en je je daarna met een bewuste keuze kan specialiseren in een specifiek vakgebied wat het best bij jou past?

Wat ga je leren?

Zoals aangegeven start je met het Traineeship Vastgoed en stroom je daarna door naar de specialiserende opleidingsmogelijkheden binnen de Aecademy. Binnen het gehele traject werken wij samen met opleidingspartner Kjenning. Heb je al ervaring binnen het vastgoed en / of de woningcorporatiesector, dan kunnen we er natuurlijk ook samen voor kiezen het traineeship over te slaan.

Door onze samenwerking met ruim 100 woningcorporaties door het land en opdrachten op diverse niveaus (van junior tot senior) kun jij jouw opgedane kennis altijd in de praktijk brengen.

Tijdens het traineeship en het traject binnen de Aecademy ben je 32 of 36 uur per week aan de slag bij een woningcorporatie via een detacheringsopdracht. Alles wat je leert breng je dus direct in de praktijk en zo maak jij je stappen!

Met het traineeship Vastgoed duiken we dieper in op werken aan het KCC, op afdeling Verhuur, Leefbaar en Vastgoed. Je leert alles over volkshuisvesting, huurrecht, passend toewijzen, bouwkunde, bewonersbegeleiding, incasso, technische installaties, overlastzaken en bijvoorbeeld klantgericht communiceren. Je start met een bootcamp die je afsluit met een tentamen en stroomt vervolgens door naar diverse leerlijnen die je afsluit met praktijkopdrachten bij jouw opdrachtgever. Op deze manier kan jij straks meepraten over dé onderwerpen binnen de sector en heb jij een brede basis om je van daaruit verder te ontwikkelen. Alles afgerond en overal voor geslaagd? Dan heb jij je diploma op zak!

Met dit diploma heb jij je toegang tot de Aecademy dik verdiend en kan je gebruik gaan maken van een persoonlijk opleidingsbudget. We organiseren gezamenlijke Masterclasses (met uiteraard gezellig samen eten of borrelen) en we gaan samen aan de slag een op maat gemaakt opleidingstraject te realiseren binnen jouw vakgebied. Even alleen focus op het werk en een studiepauze inlassen? Geen probleem. Zo ben jij straks op jouw tempo die professional Vastgoed, KCC, Leefbaar of Verhuur en kan niemand meer om jou heen.

 • Traineeship Wonen

  Er komen meerdere thema's aan bod, zoals: Organisatie van de corporatie, Privacy en gespreksvaardigheden, Huurrecht, bouwkunde, ZAV en woningwaardering

 • Aecademy: modulair opleidingsprogramma

  Je hebt toegang tot masterclasses en de gehele leerlijnen waar verschillende onderwerpen worden behandeld, zoals: Juridisch en Financieel, Vastgoed en Techniek, Wonen, Verhuur. Én wordt er aandacht gegeven aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Trainees over Samen Professionals

Ervaringsverhaal

Traineeship is zeker van toegevoegde waarde

Lees meer over Traineeship is zeker van toegevoegde waarde
Ervaringsverhaal

Traineeship als springplank

Lees meer over Traineeship als springplank

Een aantal woningcorporaties waar we mee samenwerken