Detacheringsbureau Utrecht

Bent u op zoek naar een detacheringsbureau in de provincie Utrecht? Heeft u behoefte aan hoogopgeleide trainees, starters of ervaren professionals binnen de zorg, bij de overheid, bij woningcorporaties en het onderwijs? Dan staat Samen Professionals voor u klaar.

Als detacheringsbureau in onder andere Utrecht zijn wij al 10 jaar specialist in het vervullen van vacatures binnen maatschappelijke markten. Door onze kennis, ervaring en goed te luisteren vinden wij snel de professional die het beste past bij uw organisatie, project of opdracht.

Veelgestelde vragen

 • Wat doet een detacheringsbureau?

  Wij als detacheringsbureau zetten professionals in bij opdrachtgevers. Ons aanbod bestaat uit professionals werkzaam in de volgende branches: zorg, welzijn, overheid, woningcorporaties en het onderwijs. De professionals staan onder contract bij het detacheringsbureau en gaan op opdrachtbasis aan de slag. Met een breed scala aan ontwikkelmogelijkheden blijven we continue investeren in onze professionals.

 • Wat is een detacheringsbureau?

  Een detacheringsbureau, als Samen Professionals, heeft professionals in dienst en zorgt door trainingen en opleidingen dat deze over actuele kennis beschikken. Het bureau heeft kennis van de branches waarin ze werken waardoor een geschikte professional eenvoudig is gevonden. Onze pools van professionals brengt rust en continuïteit in het personeelsbestand van onze opdrachtgevers. Wij werken graag met u samen om uw optimale formatie te realiseren.

 • Waarom detacheren als opdrachtgever?

  Onze professionals zijn op de hoogte op van de ontwikkelingen binnen hun vakgebied en zijn gespecialiseerd. Waardoor ze vrijwel direct aan de slag kunnen. Onze professionals zijn na twee jaar kosteloos over te nemen. Wij kennen de talenten voordat ze beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. Jaarlijks stromen zij door via ons zusterbedrijf Aethon.

 • Het verschil tussen uitzenden en detacheren

  Er zijn een aantal verschillen tussen uitzenden en detacheren. Zo heeft een professional van een detacheringsbureau vaak een opzegtermijn in het contract. Daarnaast kan de professional niet zomaar ontslagen worden en heeft dus meer baanzekerheid. Ook werken gedetacheerden vaak met langlopende contracten. Onze professionals werken voor een langere tijd binnen de organisatie van de opdrachtgever.

Altijd de beste match

Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van uw organisatie én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

 • Wij snappen wat u nodig heeft

  Door onze samenwerking met meer dan 700 opdrachtgevers snappen we wat er speelt in uw branche.

 • Sterk landelijk en regionaal netwerk

  Met acht vestigingen door heel Nederland kunnen wij u helpen met elk vraagstuk.

 • Continue ontwikkeling

  Professionals hebben via onze Aecademy toegang tot masterclasses, trainingen en opleidingsprogramma’s.

 • Wij kennen de professionals van de toekomst

  Jaarlijks stromen afgestudeerde talenten door via ons zusterbedrijf Aethon, waar ze via een (bij)baan werken in één van onze maatschappelijke markten.

Waar bent u naar op zoek?

In vijf stappen vinden we samen de perfecte match.

 • (Telefonische) intake

  Wij horen graag waar u naar op zoek bent en op welke termijn u versterking nodig heeft. Onze Accountmanager bespreekt uw behoeften, wensen en doelstellingen.

 • Voorstellen kandidaten

  Op basis van uw vacatureprofiel starten wij met onze screening, selecteren we de beste kandidaten en delen hun cv's met u.

 • Kennismaking

  De door u gekozen kandidaten komen langs voor een persoonlijke kennismaking.

 • Onze werkwijze

  Heeft u de perfecte kandidaat gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat onze professional zo snel mogelijk kan starten.

 • Contact

  Uw persoonlijke Accountmanager heeft regelmatig contact met u over de voortgang.

Organisaties waarmee wij samenwerken

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze dienstverlening of een capaciteitsvraagstuk? Wij helpen je graag. Neem vandaag nog contact met ons op.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Neem direct contact op met een vestiging in de buurt