Nursing 2022

Door te vragen en goed te luisteren, verbinden wij jou aan de baan die helemaal bij jou past. Zo zorgen we ervoor dat jij goed zit. Wij zorgen voor jou, zodat jij je volledig kan focussen op jouw cliënten. Samen investeren we in jou door middel van trainingen en masterclasses van onze Aecademy. Zo kan jij als professional of zzp’er binnen de zorg écht het verschil maken voor anderen.

Solliciteer direct

Waarom werken bij Samen Professionals?

Jouw passie is de kwaliteit van de zorg verbeteren. Dat begint bij investeren in jezelf. Samen Professionals helpt je hierbij. Wij verbinden zorgprofessionals zoals jij aan een betekenisvolle baan die helemaal bij jou past.

  • Jij bepaalt waar je werkt

    Voor een langere tijd op één plek blijven of juist niet? Het kan allebei. Je gaat aan de slag bij één of meerdere zorginstellingen of afdelingen.

  • Jouw ontwikkeling gaat 2x zo snel

    Je doet op een hoog tempo werkervaring op, hebt toegang tot onze Aecademy en wordt persoonlijk begeleid door jouw Accountmanager.

  • Toegang tot ons netwerk

    Wij zijn landelijk actief en werken met ruim 250 zorginstellingen samen. Daardoor vinden we altijd de baan die bij jou past.

Zorginstellingen waarmee wij samenwerken

Laat hier je gegevens achter!