HRM in de Overheid

Met frisse blikken uw dienstverlening verbeteren. Door de digitalisering, vergrijzing, verschuiving van front- naar back-office en de toenemende maatschappelijke complexiteit is uw dienstverlening altijd in beweging. Wij geloven dat talent, ervaring en flexibiliteit het verschil maken in de continuïteit van uw organisatie. Door het beste uit talent en professionals te halen die bewust kiezen voor een carrière binnen de overheid. Benieuwd naar wat Aethon en Samen Professionals voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak

Werkgever van talent en professionals

Met twee sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onder andere gemeenten en creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke en (semi-) publieke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon leidt (studerende) talenten op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Onze hoogopgeleide talenten ondersteunen uw klantcontactcentrum op telefonie, balie, administratie en webcare.

Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Onze hoogopgeleide en breed inzetbare professionals vergroten de wendbaarheid van uw gemeente. Tijdens perioden van langdurige ziekte of zwangerschapsverlof, maar ook als ondersteuning totdat uw huidige vacatures zijn ingevuld.

Nieuwsgierig naar onze organisaties? Bekijk dan onze brochure.

Onze kracht

 • Opleiden, de sleutel tot succes

  Als aanmoediger van talent ligt onze focus op het opleiden en continu doorontwikkelen van onze talenten en professionals.

 • Unieke talentenvijver

  Dagelijks zijn meer dan 4.000 talenten en professionals via ons aan het werk in de zorg, bij de overheid, woningcorporaties en in het onderwijs.

 • Levergarantie

  Reken op gegarandeerde leversnelheid, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit.

 • Wij snappen wat u nodig heeft

  Door onze samenwerking met meer dan 250 gemeenten snappen we wat er speelt.

 • Wij kennen de toekomstige professionals

  Door het talentenconcept van Aethon kennen wij toekomstige starters voordat ze beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Maak een afspraak

Nieuwsgierig naar wat onze talenten, trainees, starters en ervaren professionals voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en we vertellen u graag meer over de dienstverlening van Aethon en Samen Professionals.

Tevreden opdrachtgevers

Neem direct contact op met een vestiging in de buurt