Werken bij Samen Professionals

Kom in dienst bij Samen Professionals en geniet van de vrijheid van meerdere opdrachten, trainingen en doorgroeimogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden in de regio? Bekijk en reageer op een van de functies hieronder of laat direct je gegevens achter. We nemen dan contact met je op!

"Samen Professionals biedt mij variatie, flexibiliteit en vertrouwen."

Natasja, Verzorgende IG

De voordelen van
Samen Professionals

 • Jij bepaalt waar je werkt

  Voor een langere tijd op één plek blijven of juist niet? Het kan allebei. Je gaat aan de slag bij één of meerdere zorginstellingen of afdelingen.

 • Jouw ontwikkeling gaat 2x zo snel

  Je doet op een hoog tempo werkervaring op, hebt toegang tot onze Aecademy en wordt persoonlijk begeleid door jouw Recruiter en Accountmanager.

 • Zekerheid in onrustige tijden

  Je komt in dienst bij Samen Professionals. Hierdoor heb je de zekerheid van je inkomsten en de vrijheid om bij meer opdrachtgevers te werken.

 • Een landelijk netwerk

  Wij zijn landelijk actief en hebben een breed netwerk. Daardoor vinden we altijd de baan die bij jou past.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!

Wij helpen graag

Heb je vragen over onze dienstverlening, een openstaande vacature of een capaciteitsvraagstuk? Wij helpen graag. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Vul het contactformulier in of neem contact op met één van onze vestigingen. De contactgegevens van onze vestigingen zijn terug te vinden onderaan deze pagina.

 

Neem direct contact op met een vestiging in de buurt