fbpx
nieuws

Samen Professionals wint FD Gazellen Award!

Samen Professionals, een dynamische en ambitieuze organisatie die ruim negen jaar actief is als personeelsbemiddelaar mag zich voor de vierde keer op rij FD Gazelle noemen. Op 19 november mogen we deze prestigieuze prijs van het Financieel Dagblad in ontvangst nemen.

Na het ontvangen van de FD Gazellen in 2017, 2018 en 2019 behoort Samen Professionals in 2020 wederom tot de honderd snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met de labels Samen in de Zorg en Onze Leerkracht is Samen Professionals specialist in personeelsbemiddeling op het gebied van Zorg, Welzijn en Onderwijs. Vanuit zes vestigingen in Nederland werven, selecteren en detacheren we professionals voor zowel tijdelijke als vaste opdrachten.

“Wij zijn hartstikke trots dat we in dit bijzondere jaar opnieuw de FD Gazelle in ontvangst mogen nemen. Een prestatie die we samen met al onze collega’s, zorgprofessionals en docenten hebben gerealiseerd. Onze bewondering voor hun passie en gedrevenheid is groot. En stelt ons in staat om elke dag het verschil te blijven maken.”
Luciano Gianella & Simon van der Vlist, directie Samen Professionals

Over de FD Gazellen
Ieder jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazellen uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarin kwalificeerden uitsluitend de bedrijven die sneller gaan dan alle andere: niet alleen in omzet (minimaal 20%) maar ook in het nettoresultaat.

Over Samen Professionals
Samen Professionals ontdekt, ontwikkelt en koppelt professionals aan organisaties in Zorg, Welzijn en het Onderwijs. Samen Professionals biedt organisaties de mogelijkheid om snel en gericht op te schalen in kennis en daadkracht door gedreven professionals op tijdelijke of vaste basis aan te trekken. Dit zorgt ervoor dat zowel organisaties en professionals tweeledig groei doormaken.

Meer informatie
PR contactpersoon: Nikéy Bakker

Voor meer informatie over Samen Professionals: www.samenprofessionals.nl/over-ons/