fbpx
blog

Gebundelde krachten

SAMEN PROFESSIONALS GAAT SAMEN MET AETHON EEN NIEUWE FASE IN

Met trots kunnen wij melden dat wij na uitvoerige gesprekken besloten hebben om onze krachten te bundelen met Aethon. Tijdens de eerste gesprekken bleek al snel dat we de juiste partner met een gemeenschappelijke ambitie vonden. Met een ‘collega’ die dezelfde ondernemingsvisie deelt en toegang biedt tot een compleet nieuwe markt en die helpt om het proces van groei en kwaliteitsverbetering te versnellen. Wij hebben heel uitvoerig bepaald wat er echt belangrijk is. Een traject van groei mag namelijk nooit ten koste gaan van je eigen organisatie en mensen en moet opdrachtgevers en professionals louter voordelen bieden.

Met deze overeenkomst ontstaat een unieke samenwerking die ons in staat stelt om onze doelstellingen sneller te realiseren. Toen we in 2011 begonnen met ondernemen hadden we als een ambitie om te realiseren binnen de sectoren waarin wij actief zijn. Deze samenwerking brengt ons een grote stap dichterbij die doelstelling en levert direct een aantal grote voordelen op.

Met Aethon samen creëren we een landelijk netwerk van studenten, starters en ervaren professionals waarmee we onze opdrachtgevers nog beter kunnen ondersteunen bij de opzet en uitvoer van een innovatief en duurzaam personeelsbeleid. De toegevoegde ervaring en kennis van praktijkgericht opleiden stelt ons bovendien in staat om professionals in elke fase van hun carrière gerichter op te leiden. Zo kunnen we onze opdrachtgevers op korte termijn al meer kwaliteit en praktijkgerichte kennis garanderen en bieden we professionals meer kansen om zichzelf verder te ontwikkelen.

We staan als Samen Professionals voor een fase van verandering en groei die niet alleen moet leiden tot het realiseren van nieuwe ondernemingsdoelen, maar ook bijdraagt in de realisatie van het brede doel dat wij altijd voor ogen hebben; de algemene verbetering van kwaliteit binnen de sectoren waarin wij actief zijn. Dat is waar we ook in de toekomst naar blijven streven.

Directie Samen Professionals
Simon van der Vlist
Luciano Gianella
Christina Muilenburg