aecademy | Overheid

Over de Aecademy Overheid

De Aecademy is er om jouw ontwikkeling een boost te geven. Vanuit Samen Professionals krijg jij een budget van €1200 per jaar waarmee jij jezelf kan ontwikkelen.  Wij hebben ons aanbod met verschillende opleiders samengesteld, zodat jij altijd de nieuwste kennis tot je kan nemen en zo goed beslagen op de werkvloer kan verschijnen. Op deze pagina krijg je meer informatie over alle mogelijkheden.

 • E-learnings

  Via de online leeromgeving van Samen Professionals kan jij je aanmelden voor het totale cursuspakket Burgerzaken. Dit cursuspakket bestaat uit 16 digitale cursussen en beslaat alle thema’s van het MBO4-pakket van de NVVB. Voorbeelden van cursussen die je kan volgen zijn: migratie, rijbewijzen, afstamming, naamrecht en nog veel meer.

 • Masterclasses

  Wij houden je kennis up-to-date door middel van inspirerende masterclasses, sprekers uit het werkveld en actualiteitendagen.

 • Persoonlijke ontwikkeling

  Dit vinden wij belangrijk bij Samen Professionals. Naast de vakinhoudelijke kennis is het erg belangrijk dat je jezelf ook als persoon blijft ontwikkelen. Hiervoor bieden wij verschillende trainingen aan.

 • Coaching

  Het is mogelijk om met een professionele coach in gesprek te gaan en zo ervoor te zorgen dat jij echt goed zit.

 • Individueel traject

  Heb jij voor je functie een specifieke opleiding nodig die wij niet in ons pakket hebben of wil jij jezelf een andere richting op ontwikkelen binnen de sector? Ga dan met jouw accountmanager en met jouw opleidingscoördinator in gesprek. Samen kijken wij welke opleiding aansluit bij jouw wensen en maken wij een individueel opleidingstraject.

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of ben je er al uit en wil je contact opnemen met ons? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zorgen dat je de benodigde informatie van ons ontvangt.

Informatie aanvragen?

Neem direct contact met ons op