aecademy | Wonen

Over de Aecademy Wonen

De Aecademy van Samen Professionals is er om jouw ontwikkeling een boost te geven. Met trainingen, traineeships en masterclasses. Door middel van ons trainingsaanbod kun jij je verder ontwikkelen binnen de woningcorporatiebranche en het beste uit jezelf halen. Samen met opleidingsinstituut Kjenning hebben we een mooi programma ontwikkeld om jou verder te helpen als professional. Op deze pagina krijg je meer informatie over alle mogelijkheden.

 • Traineeship Wonen

  Als Young Professional bij Samen Professionals begin je met ons traineeship van één jaar. Je vormt met 10 – 15 andere Young Professionals een klas. Het traineeship start met een bootcamp gevolgd door drie leerlijnen waarmee je als allround woningcorporatiemedewerker aan de slag kan. Tijdens de bootcamp behandel je zaken als huurrecht en communiceren maar ook leer je alles over techniek en asbest.

   

  De leerlijnen die je tijdens het traineeship zal volgen zijn een combinatie van masterclasses en zelfsturend onderzoek. Wij bieden de volgende leerlijnen aan:

  • Verhuur
  • Vastgoed
  • Wonen
 • Masterclasses

  We houden jouw kennis up to date met inspirerende masterclasses, sprekers en houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

 • Persoonlijke ontwikkeling

  Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons op nummer één. Naast vakinhoudelijke kennis bieden wij ook verschillende trainingen aan om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.

 • Coaching

  Naast onze trainingen en masterclasses kun je er ook voor kiezen om met een professionele coach aan de slag te gaan. Zo zorgen wij dat jij goed zit.

 • E-learning

  In de online omgeving van Kjenning kun je in je eigen tijd en tempo een e-learning volgen. Zo zijn er e-learnings op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar ook vakinhoudelijk zoals Huurrecht of Techniek voor niet-technici.

 • Individueel traject

  Wil jij jezelf in een andere richting ontwikkelen binnen de sector? Of heb je een specifieke opleiding nodig voor jouw functie die niet in het pakket zit? Ga dan in gesprek met jouw accountmanager en opleidingscoördinator. Samen kijken we welke opleiding aansluit bij jouw wensen en maken we een individueel opleidingstraject.

 • Stage

  Naast je opdracht bij een woningcorporatie kun je stage lopen op de afdeling waar je graag naartoe wilt doorgroeien. Zo doe je alvast praktijkervaring op en zorgen we samen voor de juiste stappen naar jouw droombaan. Interesse? Vraag je accountmanager om meer informatie.

Informatie aanvragen?

Heb je vragen of ben je er al uit en wil je contact opnemen met ons? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zorgen dat je de benodigde informatie van ons ontvangt.

Informatie aanvragen?

Neem direct contact met ons op