fbpx

Senior Recruiter

Contact:
Yoeri van Leeuwen Corporate Recruiter 06-51200097 Stuur een e-mail Bekijk op linkedin

Introductie

Maak jij, als Senior Recruiter, graag mensen blij met een nieuwe baan en neem jij jouw collega’s op sleeptouw? Dan ben jij de Senior Recruiter die wij zoeken!

JOUW WINST

 • Jij verdient een goed salaris tussen € 2.250,- tot € 3.250,- (exclusief bonus).
 • Jij krijgt de mogelijkheid en het vertrouwen om een vast contract binnen te halen

Organisatie

Samen Professionals B.V. is een jonge, dynamische en ambitieuze organisatie en ruim zeven jaar actief als detacheerder met haar labels Samen in de Zorg en Onze Leerkracht. Wij zijn specialist in personeelsbemiddeling op het gebied van Zorg&Welzijn en Onderwijs. Wij detacheren, werven en selecteren professionals zowel voor tijdelijke als vaste opdrachten. Met onze dienstverlening ondersteunen we tal van organisaties bij hun capaciteitsvraagstukken. Wij spreken de taal van zorg en onderwijs, waardoor we snel tot de kern komen en altijd een passend advies uitbrengen. Maatwerk is voor ons de standaard! Dit doen wij vanuit onze vestigingen in Rotterdam (hoofdkantoor), Purmerend, Utrecht, Rijswijk, Den Bosch en Elst.

Onze vestigingen worden bemand door gedreven en enthousiaste collega’s. Verantwoordelijkheden liggen hoog in de organisatie en dit maakt ons flexibel, daadkrachtig en succesvol! Naast hard werken, houden wij ook van feestjes en gezelligheid. Samen behalen wij dan ook onze resultaten en Samen vieren wij onze successen!

Samen in de Zorg is dé specialist in personeelsbemiddeling op het gebied van Zorg en Welzijn. Door verschillende locaties zijn wij door heel Nederland actief. Wij kennen diverse branches, zoals ouderenzorg, ggz, gehandicaptenzorg, thuiszorg, welzijn en ziekenhuizen. Wij staan voor onze kernwaarden. Wat die zijn? Persoonlijk, betrokken, doelgericht en ambitieus. Je vindt deze zowel intern met collega’s als extern met kandidaten en onze opdrachtgevers terug.

Functie

Jij hangt lachend op. Jij hebt net een superleuk gesprek met een kandidaat gehad die dankzij jou, een glansrijke carrière in de ouderenzorg tegemoet gaat. Jij kijkt even naar rechts en jouw collega lacht ook. High five! *PATS*! Who’s next?

Het doel van ouderenzorg is om mensen te (ver)zorgen bij het ouder worden. Dit kan met de juiste hulp, voorzieningen én de juiste zorgprofessional. Jij bent de sleutel, de zorgprofessional het slot. Jij werft en selecteert zorg- en welzijn professionals voor de provincie Utrecht. Daarnaast zul jij de regie hebben over het gehele recruitment-proces en bereid om er alles aan te doen om een buitengewoon, aangename sollicitatie ervaring te bieden. Een resultaat- en mensgerichte beleving geeft jou, nét als ons, elke dag een kick! Als Senior vind je het ook erg leuk om je collega’s mee te nemen in jouw succesvolle werkwijze. Je ontvangt nieuwe collega’s en zorgt dat zij goed worden ingewerkt. Jij fungeert als vraagbaken als het gaat om recruitment vraagstukken.

Functie-eisen

 • Jij beschikt over HBO- werk- en denkniveau;
 • Jij hebt 2 tot 4 jaar aantoonbare werkervaring als Recruiter;
 • Jij hebt het vak in de vingers en kent een hoop slimmigheidjes die niet iedereen kent;
 • Jij hebt goede kennis van social media, recruitmentsystemen en tools;
 • Jij bent energiek, enthousiast en brengt dit over op jouw collega’s;
 • … En jij staat in de startblokken om een únieke Samen in de Zorg-onboarding te ervaren!

Aanbod

 • Jij ontmoet gezellige collega’s die jou met open armen ontvangen;
 • Jij ervaart leuke bedrijfsuitjes en feesten. De herinnering blijft;
 • Jij krijgt 24 vakantiedagen. Als jij belooft dat je terugkomt kan jij 6 vakantiedagen bijkopen;
 • Jij krijgt interne trainingen;
 • Jij krijgt een bonusregeling waar jij je bankrekening goed mee kan ‘spekken’;
 • Jij krijgt een iPhone en laptop. Doen wij niet moeilijk over.

Zo, nu ben jij nog maar één muisklik verwijderd van jouw droombaan!