fbpx

Accountmanager Ouderenzorg

Contact:
Jamie Haak Corporate Recruiter 06-14774019 Stuur een e-mail Bekijk op linkedin

Introductie

Wil jij met hart en ziel een bijdrage leveren aan de arbeidsvoorziening voor zorginstellingen? Dan ben jij dé geschikte Accountmanager Ouderenzorg!

Jouw Winst

 • Jij verdient een goed maandsalaris tussen € 2.500, – tot € 3.500,- (exclusief bonus).
 • Jij krijgt de mogelijkheid en het vertrouwen om een vast contract binnen te halen.
 • Jij hebt als Accountmanager Ouderenzorg de keuze om in een leaseauto te rijden!

Organisatie

Samen Professionals B.V. is een jonge, dynamische en ambitieuze organisatie en ruim negen jaar actief als detacheerder met haar labels Samen in de Zorg en Onze Leerkracht. Wij zijn specialist in personeelsbemiddeling op het gebied van Zorg&Welzijn en Onderwijs. Wij detacheren, werven en selecteren professionals zowel voor tijdelijke als vaste opdrachten. Met onze dienstverlening ondersteunen we tal van organisaties bij hun capaciteitsvraagstukken. Wij spreken de taal van zorg en onderwijs, waardoor we snel tot de kern komen en altijd een passend advies uitbrengen. Maatwerk is voor ons de standaard! Dit doen wij vanuit onze vestigingen in Rotterdam (hoofdkantoor), Purmerend, Utrecht, Rijswijk, Den Bosch en Elst.

Onze vestigingen worden bemand door gedreven en enthousiaste collega’s. Verantwoordelijkheden liggen hoog in de organisatie en dit maakt ons flexibel, daadkrachtig en succesvol! Naast hard werken, houden wij ook van feestjes en gezelligheid. Samen behalen wij dan ook onze resultaten en Samen vieren wij onze successen!

Samen in de Zorg is dé specialist in personeelsbemiddeling op het gebied van Zorg en Welzijn. Door verschillende locaties zijn wij door heel Nederland actief. Wij kennen diverse branches, zoals ouderenzorg, ggz, gehandicaptenzorg, thuiszorg, welzijn en ziekenhuizen. Wij staan voor onze kernwaarden. Wat die zijn? Persoonlijk, betrokken, doelgericht en ambitieus. Je vindt deze zowel intern met collega’s als extern met kandidaten en onze opdrachtgevers terug.

Functie

Wij groeien! Groei jij mee? Jij bent een onmisbare schakel om de dienstverlening uit te breiden. Jij wordt aangemoedigd om jouw creatieve vermogen in te zetten. Hierin krijg jij alle vrijheid om deze functie te vervullen. Jouw handjes beginnen te jeuken én dit is een terugkerend patroon. Bij ons is géén dag hetzelfde.

Jij zal zelf jouw netwerk gaan opbouwen in de ouderenzorg, samen met jouw recruiter zorg je dat alle vacatures snel vervuld worden. Jij werkt nauw samen met jouw collega’s op de vestiging. Jij zit aan tafel met verschillende gesprekspartners. Elk met hun persoonlijke wens, karakter en niveau. Dat is géén probleem! Jij past jezelf moeiteloos aan. Het maken van mooie verbintenissen – met het oog op een bijdrage aan de zorg – geeft jou elke dag nieuwe, frisse energie.

Functie-eisen

 • Jij bent een netwerker, ondernemend, creatief, leergierig én gericht op groei;
 • Jij hebt ervaring met koude acquisitie;
 • Jij kent jouw talenten en zet deze iedere dag optimaal in;
 • Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 2 jaar werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling;
 • … En jij bent 40 uur per week beschikbaar.

Aanbod

 • Jij ontmoet gezellige collega’s die jou met open armen ontvangen;
 • Jij ervaart leuke bedrijfsuitjes en feesten. Dat herinnering blijft;
 • Jij krijgt 24 vakantiedagen. Als jij belooft dat je terugkomt kan jij 6 vakantiedagen bijkopen;
 • Jij krijgt interne trainingen.
 • Jij krijgt een bonusregeling waar jij je bankrekening goed mee kan ‘spekken’;
 • Jij krijgt een iPhone en laptop. Doen wij niet moeilijk over.

Zo, nu ben jij nog maar één muisklik verwijderd van jouw droombaan!